Kırıkkale İYİ Parti’de,   Bir İstifa  Bir Eleştiri

Kırıkkale İYİ Parti’de, Bir İstifa Bir Eleştiri

Kırıkkale İyi Parti Teşkilatında istifalar sürüyor. Gençlik Kolları Başkanını ardından Bahşılı İlçe Başkan yardımcısıda istifa etti.

A+ A-


14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra Kırıkkale İyi Parti Teşkilatında istifalar sürüyor. Gençlik Kolları Başkanını ardından Bahşılı İlçe Başkan yardımcısıda istifa etti.

 

İyi Parti’de istifalar tüm illerde olduğu gibi Kırıkkale’de de devam ediyor. İlk İstifayı geçtiğimiz günlerde  Gençlik Kolları Başkanı sunmuştu. Gençlik Kolları Başkanın ardından Bahşılı İlçe Başkan yardımcısıda istifa etti.

 

Mahmut Goker sosyal medyan yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2.5 seneye yakın İyi partide mücadele ettim. 29.05.2023 tarihi itibariyle İyi parti üyeliğinden ve partide bulunan tüm görevlerinmden istifa ettim.  İyi partide omuz omuza mücadelede bir çok kıymetli dostlar edindim her birine ayrı ayrı teşekkür ederim varsa hakları helal etmelerini istiyorum. Yeni görev alacak partililere başarılar dilerim” paylaşımında bulundu.

 Öte yandan Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmakla’da sosyal medyadan partisi hakkında eleştiride bulundu, Çakmaklı, “Teşkilat esas dediğimizde bizleri anlamadılar,dinlemediler oysa ki Çelebi,Keskin,Bahşılı,Delice,Karakeçili ve Balışeyh ilçe başkanları olarak genel merkezimize giderek yapılacak olan seçimler ve adaylarla ilgili görüşlerimizi dile getirdik. Maalesef teşkilatı değil genel merkezde dayısı,abisi olanları dinlediler. Şimdi o abiler,dayılar hesap versin bu teşkilat üç beş kişinin şahsi ikbal ve siyasi geleceği için kurulmadı.Bunca mücadele,emek ve gayret kişilerin menfaatleri için değil bu memleketin bu teşkilatın yarınları için verildi. Sorumlular hesap versin İYİ partimize gönül veren,oy veren seçmenler Kırıkkalede bu seçim sonuçlarını hak etmedi.” Paylaşımında bulundu.



Kırıkkale Haber, Kırıkkale Son dakika, Kırıkkale Canlı Yayın, Kırıkkale Olay, Kırıkkale Siyaset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bu haber toplam 733 defa okunmuştur